King Elisabeth
King Elisabeth
J

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Följ oss

Ingen massproduktion, bara taktila smycken.

I King Elisabets rike, är hållbar utveckling är en viktig del av det hantverket. Guldet är återvunnet och jag föredrar att använda etiska ädelstenar. Produktionsmetoder är så miljövänliga som möjligt i denna bransch. Men du väljer själv vilka ädelstenar du föredrar och vad ringen får kosta. 
De unika och tidlösa mönster är personliga, kärleksfulla och ofta inspirerade av naturens oslagbara underverk. Min samling kombinerar naturens essens med miljövänliga material för att skydda utvinning av ädelmetaller, och förse alla med smycken som hyllar vår valfrihet och utstrålar förtroende.

Konstnärligt utformad. Socialt ansvarsfullt.

Konfliktfria diamanter

Certifierad av Kimberleyprocessen för att förhindra cirkulationen av bloddiamanter.

Etiska diamanter

Utvecklad under milda förhållanden där både människor och miljön respekteras.

III

Labratorie diamanter

Labbodlade diamanter kommer i hög kvalitet till överkomliga priser.

IV

Spårbara diamanter

Dessa diamanter är spårbara och dokumenterade från gruvan till kunden.

Vår filosofi

Etiken

Mitt företag sätter värde på etiska material och miljöhantering. Ansvarsfull gruvdrift och guld framtagning är av stor betydelse för mig, och därför ser vi till att enligt kundernas förväntningar, vårt guld och metaller kommer från leverantörer som uppfyller höga mänskliga rättigheter, sociala och miljömässiga kriterier.

Våra produkter

Eterisk skönhet

Jag arbetar diamanter och ädelstenar av olika kvalité och färger. Förutom silver, arbetar jag i 18k och 14k vitt, rött och roséguld. Men Jag kan även tillverka ringar palladium och platina. Jag tar stolthet i att att skapa vackra och personliga smycken som håller i generationer.

Vår inspiration

Min kollektion spänner över tidlös stil uppblandat med de senaste trenderna. Unikhet, vintage och mycket mer. Oavsett om du unna dig själv eller någon annan, en unik stil passar alla. Oavsett om det innehåller underskattad elegans eller more is more, jag jobbar som en konstnär med mot en utställning. Genom historieberättande och experiment blandat med abstrakt uttryck och personlig smak letar jag efter designen till de perfekta smyckena för varje tillfälle.

Vill du omarbeta om dina gamla smycken till en ny klenod ? Kontakta oss idag.

Köp Fyrkantiga örhängen Online i Sverige

Vi här för att hjälpa till. För ytterligare frågor kontakta oss